Merken

QwattPro® elektrotechnische produkten voor professioneel gebruik

Onder dit merk vallen kabelhaspels, vervang-en verlengsnoeren, verdeeldozen, contactmaterialen en generatoren. Onze professionele kabelhaspels BM-3oo, BIG EZ en EZ Winder worden in eigen beheer in Nederland vervaardigd, onze werkplaats staat derhalve onder kontrole van Dekra (voorheen Kema).

Met onze produkten bereiken wij de veeleisende vakman, al meer dan 50 jaar. QwattPro® produkten zijn bestemd voor mobiele toepassingen en onderscheiden zich door: gebruikersgemak, duurzaamheid, professionele inzetbaarheid, service en garantie. QwattPro® produkten zijn geschikt voor professionele inzet en voldoen aan de hoogste elektrotechnische eisen.

QwattPro® produkten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel en (elektro-)technische groothandel.

John Helper® werkverlichting

Tieman Trading BV levert professionele John Helper® LED-werkverlichtingen voor gebruik in bouw en industrie.  

De huidige serie Big Led werkverlichtingen is in eigen huis ontwikkeld en wordt volgens de Europese-en Nederlandse normen geproduceerd.

John Helper® ledlampen hebben standaard een garantieperiode van 2 jaar en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel.

Tanc Co® meet-en markeergereedschap

Een compleet en kernachtig assortiment professionele bouwlasers, aangevuld met meet-en markeergereedschap met o.a. waterpassen, rolbandmaten en landmetermaten, slaglijnmateriaal en afzetband.

Tanc Co® producten hebben standaard een garantieperiode van 2 jaar en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel.

Dutack™ en DutackPro bevestigingstechniek

Een compleet assortiment compressoren, tackers, bevestigingsmiddelen en luchtaccessoires.

 •  

  o     Semi-professionele pneumatische tackers tegen  

         een interessante prijs. Garantietermijn 1 jaar. 

 

 •  

  o    Professionele pneumatische tackers met magnesium body

  o    Professionele gasgedreven tackers

  o    Professionele handtackers

  o    Professionele schroefmachines

  o    Professionele bouwcompressoren

DutackPro geeft standaard 2 jaar garantie op alle machines.

 

 •  

  o    Alle bevestigingsmiddelen voor onze tackers

  • o    Compact programma luchtaccessoires (blister) en 

        luchtslanghaspels

 

Dutack™ en DutackPro producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel.

 

Accessoires: mengstaven

Tieman Trading levert een assortiment mengstaven welke door fabrikant EPI worden ontworpen en geproduceerd op basis van jarenlange ervaring in het praktisch oplossen van ingewikkelde professionele problemen.

Epi producten hebben standaard een garantieperiode van 1 jaar en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel.

Accessoires: cirkelzaagbladen

Het assortiment accessoires omvat cirkelzaagbladen met herslijpbare hardmetaalpunten voor het verzagen van hout, kunststof, aluminium, metaal, ijzer en staal. Moderne productietechnieken van fabrikant Saemawerk garanderen een hoge kwaliteitsstandaard; hoogwaardig staal, grote herslijpbare hardmetaalpunten, hoogwaardige afwerking.

Accessoires: markeermiddelen

Defi is specialist op het gebied van markeermiddelen. Het assortiment bestaat o.a. uit slaglijnmolens en –poeder, merk- en speksteenkrijt. De slaglijnpoeders voor het navullen van alle merken slaglijnmolens zijn ook in verschillende types leverbaar.  

Defi producten hebben standaard een garantieperiode van 1 jaar en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de ijzerwaren- en gereedschappenvakhandel. 

Terug naar boven

 

Nieuws

vakantiesluiting zomer 2019

Tieman Trading BV is gesloten in week 31 en 32, van 29 Juli t/m 9 Augustus. Lees meer
 

   * slechts ter indicatie,

       wijzigingen voorbehouden