Service

Tieman Trading BV heeft een eigen technische dienst voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden.

          U kunt uw machine ter reparatie aanbieden bij uw leverancier* en zij zorgen dat uw machine bij ons terecht komt. Onze technische dienst zorgt dat de machine na reparatie zo snel mogelijk weer aan uw vakhandelaar* wordt geretourneerd.

*uitsluitend relaties van Tieman Trading BV, wij accepteren geen retouren en reparaties van andere afzenders.

 Onderdelenservice

Speciaal voor de blauwe (voorheen grijze) Dutack luchttackers zijn via uw vakhandel onderdelensets verkrijgbaar om zelf snel en tegen lage kosten een reparatie aan deze tackers uit te kunnen voeren. Ook voor overige machines kunt u onderdelen bestellen. U kunt uitgaan van een snelle levering, Tieman Trading heeft vrijwel alle onderdelen op voorraad.  

klik hier voor alle aktuele en beschikbare explosietekeningen

 Garantie

Tieman Trading garantiebepalingen zijn voor Nederland en België van toepassing. Elk product geleverd door Tieman Trading wordt nauwkeurig getest en gecontroleerd door de fabrikant. Tieman Trading verleent productiegarantie onverlet de contractuele of wettelijke garantieaanspraken tegenover de verkoper. Voor producten door Tieman Trading geleverd geldt een garantietijd van 12 tot 36 maanden, afhankelijk van het fabrikaat. Binnen dit tijdsbestek aanvaardt Tieman Trading in het geval van een materiaal– of productiefout de kosten voor reparatie en het gratis vervangen van defecte onderdelen.

Garantieverlening vindt uitsluitend plaats na beoordeling van het produkt door Tieman Trading BV. 

Niet onder de garantie vallen:

  • Producten die door anderen dan door Tieman Trading aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd;
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de producten. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van het product;
  • Verbruiksmaterialen zoals zaagbladen, schroefbits etc. alsmede onderdelen voor de bevestiging hiervan (ringen etc.);
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door gebruik zoals bv. slagpennen, kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • Producten waarvan de herkomst niet bekend is, producten afkomstig uit partij-of faillissementsverkoop of veilingen, oude modellen die niet meer door Tieman Trading BV verhandeld worden, producten die aantoonbaar niet geleverd of gefabriceerd zijn door Tieman Trading etc.

In geval van garantie dient het betreffende product samen met de originele aankoopbon (met productomschrijving en datum van aankoop) en het eventuele garantiecertificaat aan Tieman Trading te worden voorgelegd. De gegevens van beide formulieren dienen hetzelfde te zijn. Zonder aankoopbon wordt er geen garantie verleend en vindt de reparatie plaats tegen de normale prijs. 

 Levering en retournering

Tieman Trading BV heeft een hoge uitleveringsgraad en streeft naar een snelle 24-uurslevering uit eigen voorraad. Wij hanteren geen minimale orderwaarde, een lage francogrens en voor niet-franco leveringen hanteren wij slechts een geringe bijdrage in de verzendkosten.

Om deze service te kunnen blijven bieden werken wij samen met een selecte groep vervoerders en leveren onze bestellingen uitsluitend op de ons bekende vaste leveringsadressen van onze eigen relaties.   

Tieman Trading BV accepteert geen goederen welke zonder overleg retour worden gezonden (reparaties uitgezonderd). Creditering vindt pas plaats na beoordeling bij- en door Tieman Trading BV. Reeds gebruikte machines worden niet gecrediteerd maar onder normale voorwaarden gerepareerd en retour gezonden.   

Nieuws

vakantiesluiting zomer 2019

Tieman Trading BV is gesloten in week 31 en 32, van 29 Juli t/m 9 Augustus. Lees meer
 

   * slechts ter indicatie,

       wijzigingen voorbehouden